GRATIS retournerenGRATIS verzending vanaf €99,- Dienstbare en persoonlijke klantenserviceRetourophaalserviceDiv. betalingsmethoden7 shops, 1 Winkelwagen
Advies van de specialist
Merk
Kleur
Eigenschappen
Stof
Geslacht

Laad meer

Schildersbroeken kopen

Bekijk ook:

- Schildersjassen


In deze categorie hebben we diverse schildersbroeken voor u geselecteerd. Schildersbroeken zijn witte werkbroeken, die uitgevoerd kunnen zijn met diverse specificaties. Het assortiment varieerd dan ook van broeken met enkel twee steekzakken tot rijk uitgevoerde broeken met CORDURA kniestukken en spijkerzakken. Het is maar net waar u naar op zoek bent. Behalve diverse specificaties vindt u in het asdortiment van Werkbroeken.be ook verschillende merken, waaronder BT, Blåkläder, Tricorp, HaVeP, FHB en JMP Wear. Het merk Blåkläder heeft zelfs een broek speciaal voor de schilder ontwikkeld. Dit is de 1091 1210 schildersbroek.


Waarom zijn schildersbroeken wit?


Schildersbroeken zijn wit, omdat een witte verfspetter niet opvalt op witte kleding. Eventuele kniezakken en andere CORDURA verstevigingen zijn vaak wel in het zwart geäccentueert, maar niet ieder merk kiest hiervoor, want verfspetters zullen hierop mee opvallen. Er zijn overigens ook merken die ervoor kiezen om witte CORDURA te gebruiken voor de kniestukken.


Schildersbroeken bestellen bij werkbroeken.be


Bij werkbroeken.be kunt u heel eenvoudig uw schildersbroeken bestellen. Zit uw schildersbroek er niet bij, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservie. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw werkbroeken.
Servicepunten Bevazet