Notice: Undefined index: brandId in /var/wwwlocal/516/source/webshop.php on line 272
{"categories":[{"title":"Werkbroeken","uriTitle":"werkbroeken","pageTitle":"Werkbroeken","visibleInMenu":true,"content":"

Werkbroeken online bestellen.
<\/h2>
Het kopen van een artikel bij werkbroeken.be heeft diverse voordelen. Wij bieden:

- Een snelle levering
- Voor 22:00u besteld is morgen in huis *
- De mogelijkheid uw artikel gratis<\/span> te ruilen en terug te sturen
- Gratis verzending bij een bestelling boven de \u20ac99,-
- Achter betalen

Bij werkbroeken.be kunt u alle denkbare soorten werkbroek online bestellen. Of u nu op zoek bent naar korte, luchtige werkbroeken of juist naar extra stevige werkbroeken met kniestukken. Bij werkbroeken.be begrijpen we dat ieder beroep anders is en dat dit dus ook verschillende soorten werkbroeken vereist. Werkbroeken voor in de bouw hebben natuurlijk andere vereisen dan werkbroeken voor in de horeca of levensmiddelenindustrie. Werkbroeken met stijl en klasse, werkbroeken met brandwerende eigenschappen, of broeken die aan andere Europese veiligheidsnormen moeten voldoen; voor ieder type werk en iedere situatie is er een geschikte werkbroek te vinden in ons ruime assortiment.


Ruim assortiment werkbroeken
<\/h2>
Bij werkbroeken.be kunt u verschillende soorten, maten en merken werkbroeken bestellen. Wij leveren onder andere bekende merken als Tricorp<\/a>, Bl\u00e5ckl\u00e4der<\/a>, Herock<\/a>, Fristads<\/a>, Mascot<\/a>, Levi\u2019s en Jack & Jones. En dat is nog maar een kleine selectie van de vele merken die wij leveren. Bovendien kunnen wij uw werkkleding voorzien van uw eigen huisstijl, logo en naam, voor een extra professionele en herkenbare uitstraling.
<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"8","urlTitle":"werkbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Werkbroeken met kniestukken","uriTitle":"werkbroeken-met-kniestukken","pageTitle":"Werkbroeken met kniestukken","visibleInMenu":true,"content":"
werkbroeken.be heeft een aparte categorie voor werkbroeken met kniestukken - ook wel bekend als vakmansbroeken of workers. In deze categorie vindt u meer dan 25 verschillende soorten werkbroeken met kniestukken. De kniestukken voor de werkbroek zijn vaak gemaakt van de sterke stof Cordura en kunt u tegen een aantrekkelijke prijs bij ons in de webshop kopen.  Deze werkbroeken zijn bijzonder geschikt voor werknemers in onder andere de bouw, de tuin- en de landbouwsector.

Wanneer u tijdens uw baan veel met uw knie\u00ebn op de grond werkt, gaat dit vaak ten koste van uw werkbroek en (nog veel erger) uw knie\u00ebn. Waar normale werkbroeken snel zullen slijten bij de knie\u00ebn, bieden werkbroeken met kniestukken extra stevigheid aan uw werkbroek. Wanneer u hier kniekussens achter draagt, krijgen ook uw knie\u00ebn optimale bescherming. Bovendien zijn de meeste werkbroeken met kniestukken voorzien van grote zakken: altijd makkelijk om tijdens de werkzaamheden spullen in op te kunnen bergen.


Breed assortiment werkbroeken
<\/h2>


<\/h2>werkbroeken.be biedt een aparte categorie werkbroek met kniestukken aan. Naast deze categorie hebben wij ook normale werkbroeken, korte werkbroeken en brandvertragende werkbroeken. Ieder beroep vereist immers andere werkkleding. Om die reden bieden streven wij naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan maten, uitvoeringen, materialen en merken werkbroeken. Binnen de categorie werkbroeken met kniestukken vindt u onder andere de volgende grote merken:
-<\/div>Tricorp<\/a>
<\/div>
-<\/div>Blaklader<\/a>
<\/div>
-<\/div>Herock<\/a>
<\/div>
-<\/div>Dassy<\/a>
<\/div>
Dankzij de grote diversiteit in kleuren en soorten werkbroeken met kniestukken, is de kans groot dat u een geschikte broek vindt die past bij de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u die huisstijl verder doorvoeren in uw bedrijfskleding? Wij bieden u de mogelijkheid om uw werkbroek te voorzien van een logo, de naam en bijvoorbeeld de slogan van uw bedrijf. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goede kwaliteit werkbroek, maar is de broek tevens uw visitekaartje. Een herkenbare, professionele uitstraling wekt immers vertrouwen op bij klanten. En dat is goed voor de zaken.


Uw werkbroek bestellen bij werkbroeken.be
<\/h2>


<\/h2>Wij hebben een grote diversiteit aan tuinbroeken in ons assortiment. Doordat wij bovendien een groot assortiment op voorraad hebben bent u verzekerd van een snelle levering. Boven de \u20ac99,- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen of behoefte aan advies bij het maken van uw keuze? Schroom niet en neem vooral contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag. En bent u uiteindelijk toch niet tevreden met uw aankoop, of heeft u de verkeerde maat besteld? Geen probleem: u heeft altijd de mogelijkheid om uw tuinbroek gratis te ruilen of te retourneren. Dus bestel direct uw artikel of vraag een offerte aan!<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"7","urlTitle":"werkbroeken-met-kniestukken","foundLanguageData":false},{"title":"Stretch Werkbroeken","uriTitle":"stretch-werkbroeken","pageTitle":"Stretch Werkbroeken","visibleInMenu":true,"content":"
Ruim assortiment stretch werkbroeken op werkbroeken.be

Voor sterke stretch werkbroeke<\/span>n bent u ook bij werkbroeken.be aan het juiste adres. Momenteel komen er steeds meer stretch werkbroeken op de markt. Stretch was in de mode al ruim aanwezig, maar komt steeds meer in de werkkleding in beeld. Broeken die meebewegen met werken is natuurlijk heerlijk.

Vaak wordt gezegd: \"Stretch is minder sterk als non-stretch\"
Dit klopt. Vaak slijt een stretch werkbroe<\/span>k sneller als een broek zonder stretch. Er worden diverse mogelijkheden bedacht om dit tegen te gaan, zoals met het gebruik van Cordura stretch. Dit wordt vaak toegepast bij het merk Blaklader. Voor onze \"non-stretch\" broeken kunnen wij u doorverwijzen naar deze
pagina<\/a>. In beide categori\u00ebn staan werkbroeken in verschillende prijsklassen. Ook voor de stretch werkbroeken voor heren en dames komen er steeds meer mogelijkheden bij.<\/div>","adviceUrl":"","id":"154","urlTitle":"stretch-werkbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Korte Werkbroeken","uriTitle":"korte-werkbroeken","pageTitle":"Korte werkbroek","visibleInMenu":true,"content":"
Er valt weinig te voorspellen aan de zomers<\/span> in Nederland, maar wanneer de warmte er is wilt u daar graag op voorbereid zijn. En datzelfde geldt natuurlijk ook als u een periode in het warmere buitenland gaat werken. Vooral voor mensen die veel buiten werken<\/span> is het prettig dat ze niet de hele zomer in een te warme broek rondlopen. Bij werkbroeken.be<\/a> vindt u comfortabele, degelijke korte werkbroeken<\/span> die de functionaliteiten hebben van een gewone werkbroek. De broeken, die in verschillende kleuren<\/span> verkrijgbaar zijn, zien er netjes uit en zorgen ervoor dat u zich prettig voelt tijdens het werk. Dankzij het optimale draagcomfort<\/span> en de hoge kwaliteit zijn dit ideale werkbroeken voor in de zomer<\/span>.


<\/h2>


<\/h2>

korte werkbroeken van grote merken
<\/h2>


<\/h2>werkbroeken.be heeft volop keuze in het assortiment korte werkbroeken<\/span>, sterk varierend qua uitvoering, stevigheid en prijs. We verkopen uitsluitend korte broeken van topmerken, te weten: Tricorp,
Blaklader<\/a> (Bl\u00e5ckl\u00e4der), Herock en FHB. Deze broeken zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. Bij het maken van uw keuze voor een korte werkbroek kunt u tevens letten op het stofgewicht (hoe zwaarder hoe sterker), de hoeveelheid zakken, de stofsamenstelling en eventuele verstevigde delen voor zwaardere werkzaamheden.


<\/h2>


<\/h2>

Topkwaliteit werkbroek in uw huisstijl
<\/h2>
Korte werkbroeken zijn niet voor alle beroepsgroepen even geschikt. We bieden daarom ook werkbroeken in het algemeen,
brandvertragende werkbroeken<\/a> en werkbroeken met kniestukken<\/a> aan. Ook deze categorie\u00ebn kenmerken zich door comfort en hoge kwaliteit. Wat u ook kiest: wij bieden u de optie om uw broeken  te voorzien van uw eigen logo en naam<\/a>. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit broek in de huisstijl van uw bedrijf.
 

Korte werkbroeken online bestellen
<\/h2>


<\/h2>Het kopen van een artikel bij werkbroeken.be heeft diverse voordelen. Wij bieden:
-<\/div>Een snelle levering
<\/div>
-<\/div>De mogelijkheid uw artikel gratis te ruilen en terug te sturen
<\/div>
-<\/div>Gratis verzending<\/span> bij een bestelling boven de \u20ac99,-
<\/div>
-<\/div>Keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden
<\/div>

Voorbeelden
<\/h2>
De Dassy Bari<\/a> is een lichtgewicht, de Tricorp TKC2000 Worker<\/a> biedt wat meer gewicht en stevigheid. Havep<\/a> heeft met zijn type 80241<\/a> een eenvoudige, doch degelijke korte werkbroek, terwijl de canvas (100% katoen) 15341310 Short<\/a> van Blaklader superlicht is en daardoor tevens prima geschikt is om te gebruiken als vrijetijdsbroek<\/span>.

Bedenk altijd wel: korte werkbroeken<\/span> dragen misschien wel lekker, maar beschermen minder!
<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"9","urlTitle":"korte-werkbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Dames Werkbroeken","uriTitle":"dames-werkbroeken","pageTitle":"Dames werkbroeken","visibleInMenu":true,"content":"
Dames werkbroeken<\/span> zijn aangepast aan de pasvorm van de vrouw. Jarenlang zijn vrouwen in diverse branches gewoon gaan lopen met werkbroeken<\/span> voor mannen in de wat kleinere maten. Voor de vrouwelijke vorm, vinden wij van Bevazet dat de dames ook een specifieke werkbroek nodig hebben.  Er zijn verschillende soorten werkbroeken zoals: Werkjeans<\/a> en werkbroeken met kniestukken<\/a>. Voor de schildersbroeken<\/a> kunnen wij diverse mogelijkheden aanbieden. Voor de bedrukking van dames kleding staan wij ook graag voor u klaar! Mail of bel ons gerust.

Een dames werkbroek is te koop in diverse kwaliteits en prijs categori\u00ebn. Bij Bevazet leveren wij dames werkbroeken van hoogstaande merken zoals:
Dassy<\/a>, Blaklader<\/a>, Brams paris<\/a> en nog meerdere merken. Bij het merk Blaklader kiest u voor een broek die duurzaam en slijtvast is. Tegenwoordig zijn de broeken ook zeer modieus wat zeker een uitkomst is voor de harde werksters.  Kijk voor onze huidige aanbod hieronder, en mocht er iets zijn wat u graag wilt hebben  gaan wij ons best voor u doen om dit te vinden!

De dameswerkbroek<\/h2>
Werkbroeken moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, die, afhankelijk van de werkzaamheden en de voorkeuren van de drager, per onderdeel in zwaarte kunnen verschillen. De belangrijkste zijn ongetwijfeld draaggemak<\/span>, functionaliteit en bescherming, maar er is nog een vierde element, die een rol kan spelen bij de aanschaf van een werkbroek: de esthetische factor<\/span> oftewel: hoe staat de broek?

Dameswerkbroeken zijn aangepast<\/h2>
Het is geen geheim dat de vrouw anders gevormd is dan de man en dat houdt in dat werkbroeken voor vrouwen daarop aangepast<\/span> dienen te zijn. Is de man meer recht toe, recht aan als het gaat om taille, heupen en benen, bij de vrouw liggen deze verhoudingen wat anders. Dit kan enerzijds verholpen worden door bredere werkbroeken te dragen, anderzijds door het gebruik van stretchstof<\/span>, die zich naadloos om billen, heupen en benen sluit.
Voor de rest is er verder niet zo veel verschil met elke andere willekeurige werkbroek<\/span>, hetgeen we bijvoorbeeld zien in de Blaklader 71041800 dames werkbroek.

Pasvorm
Wordt er bij het aangeven van de pasvorm van de broek meestal slechts uitgegaan van recht of U-vorm, bij de bovenstaande broek staat aangegeven dat het gaat om een normale damespasvorm. Hiermee wordt ook gelijk duidelijk gemaakt dat het hier gaat om een speciaal voor dames gecre\u00eberde werkbroek.

Uiteraard vind je dergelijke werkbroeken ook terug bij
merken<\/a> als Fristads Kansas<\/a>, Tricorp<\/a>, Storvik, Havep<\/a> en zijn ze een must voor de harde werker die mobiel moet zijn en toch alles bij zich wil hebben wat nodig is zijn of haar werk te doen.
<\/div>","adviceUrl":"","id":"124","urlTitle":"dames-werkbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Werkjeans","uriTitle":"werkjeans","pageTitle":"Werkjeans","visibleInMenu":true,"content":"
Spijkerbroeken<\/span> op werkbroeken.be zijn geen gewone jeans. Het zijn speciale werkspijkerbroeken<\/span>, waarmee u op een comfortabele manier lichte tot zwaardere werkzaamheden kunt verrichten. Werkspijkerbroeken van werkbroeken.be zijn speciaal geselecteerd op hun degelijkheid, dus ze kunnen tegen een stootje.


Werkjeans voor de vakman en doe-het-zelver
<\/h2>
Dankzij het stevige materiaal<\/span> en de uitstekende kwaliteit zal de spijkerbroek veel minder snel slijten dan jeans uit gewone modezaken. Zoals gezegd kunnen werkspijkerbroeken<\/span> tegen een stootje, maar tegelijkertijd voelen ze wel heel comfortabel aan. De door ons geselecteerde merken besteden overigens ook genoeg aandacht aan het uiterlijk van de kleding. Een modieuze werkspijkerbroek kunt u daarom ook gerust als vrijetijdsjeans gebruiken. Bij werkbroeken.be heeft u een ruime keuze uit diverse werkjeans in verschillende modellen, kleuren en eventueel een stretch uitvoering. Voor ieders postuur hebben wij geschikte jeans in huis.


Werkjeans online bestellen
<\/h2>


<\/h2>Heeft u de ideale werkjeans gevonden? Bestel uw spijkerbroek vandaag nog en u heeft 'm binnen enkele dagen al in huis! Heeft u nog vragen of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Bevazet. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. En mochten de bestelde werkjeans toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunt u ze altijd nog gratis retourneren.


Wat we ook nog verder verkopen:
<\/h2>
\u2022
Havep werkbroek<\/a>
\u2022
Dassy werkbroek<\/a>
\u2022
Brams paris werkbroek<\/a>
\u2022
Tricorp werkbroek<\/a>
\u2022
Blaklader werkbroek<\/a>
\u2022
Stark broeken<\/a>
\u2022
Zaagbroek<\/a>
\u2022
Kniebeschermers<\/a>
\u2022
Overalls<\/a>
\u2022
Softshell jas<\/a>
\u2022
Veiligheidsschoenen s3<\/a>
\u2022
Werklaarzen<\/a> en \u2022 werkkleding<\/a>, zowel voor heren als voor dames.\"

Uiteraard vind je dergelijke werkbroeken ook terug bij merken als
Fristads Kansas<\/a>, Storvik en zijn ze een must voor de harde werker die mobiel moet zijn en toch alles bij zich wil hebben wat nodig is zijn of haar werk te doen.<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"1","urlTitle":"werkjeans","foundLanguageData":false},{"title":"Schildersbroeken","uriTitle":"schildersbroeken","pageTitle":"Schildersbroeken kopen","visibleInMenu":true,"content":"
Bekijk ook:
<\/span>
<\/span>- <\/span>
Schildersjassen<\/a>
<\/span>

In deze categorie hebben we diverse schildersbroeken voor u geselecteerd. Schildersbroeken zijn witte werkbroeken, die uitgevoerd kunnen zijn met diverse specificaties. Het assortiment varieerd dan ook van broeken met enkel twee steekzakken tot rijk uitgevoerde broeken met CORDURA kniestukken en spijkerzakken. Het is maar net waar u naar op zoek bent. Behalve diverse specificaties vindt u in het asdortiment van werkbroeken.be ook verschillende merken, waaronder BT, Bl\u00e5kl\u00e4der, Tricorp, HaVeP, FHB en JMP Wear. Het merk Bl\u00e5kl\u00e4der heeft zelfs een broek speciaal voor de schilder ontwikkeld. Dit is de 1091 1210 schildersbroek.


<\/h2>

Waarom zijn schildersbroeken wit?
<\/h2>
Schildersbroeken zijn wit, omdat een witte verfspetter niet opvalt op witte kleding. Eventuele kniezakken en andere CORDURA verstevigingen zijn vaak wel in het zwart ge\u00e4ccentueert, maar niet ieder merk kiest hiervoor, want verfspetters zullen hierop mee opvallen. Er zijn overigens ook merken die ervoor kiezen om witte CORDURA te gebruiken voor de kniestukken.


Schildersbroeken bestellen bij werkbroeken.be
<\/h2>
Bij werkbroeken.be kunt u heel eenvoudig uw schildersbroeken bestellen. Zit uw schildersbroek er niet bij, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservie. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw werkbroeken.<\/div>","adviceUrl":"werkbroek-kopen.html","id":"85","urlTitle":"schildersbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Veiligheidsbroeken","uriTitle":"veiligheidsbroeken","pageTitle":"Veiligheidsbroek","visibleInMenu":true,"content":"

Bekijk ook:

-
Veiligheidsjassen<\/a>

- Veiligheidsvesten
<\/a>
- Veiligheidstruien<\/a>


Uiteraard wilt u in een veilige omgeving werken. Het is daarom belangrijk om de juiste veiligheidskleding aan te schaffen en te dragen. werkbroeken.be beschikt over een ruim assortiment aan veiligheidsbroeken en biedt u genoeg keuze. Daarmee bent u verzekerd van een veilig werkklimaat. Onze beschermende kleding voldoet aan de juiste eisen voor ieder beroep. Veiligheidsbroeken voor in de bouw hebben natuurlijk andere vereisten dan veiligheidsbroeken voor in de levensmiddelenindustrie. werkbroeken.be biedt u het juiste aanbod. En mocht u vragen hebben, dan geeft onze klantenservice u graag professioneel advies.


Het assortiment veiligheidsbroeken
<\/h2>


<\/h2>Bij werkbroeken.be kunt u alle denkbare soorten veiligheidsbroeken online bestellen. Of u nu op zoek bent naar korte, luchtige veiligheidsbroek of juist naar een extra stevige veiligheidsbroek met kniestukken. Bij werkbroeken.be begrijpen we dat ieder beroep anders is en dat dit dus ook verschillende soorten werkbroeken vereist. Werkbroeken met stijl en klasse, werkbroeken met brandwerende eigenschappen of broeken die aan andere Europese veiligheidsnormen moeten voldoen; voor ieder type werk en iedere situatie is er een geschikte werkbroek te vinden in ons ruime assortiment. En ze zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, zoals u mag verwachten van de betere merken als Tricorp, Bl\u00e5ckl\u00e4der en HaVeP.


Veiligheidsbroeken bedrukken
<\/h2>


<\/h2>Veiligheidsbroeken zijn er in verschillende kleurcombinaties, maar om de signalisatiekleuren geel of oranje kunt u niet heen. Als u toch wilt dat u bedrijfskleding past bij de huisstijl van uw bedrijf, kunt u ervoor kiezen om uw veiligheidsbroek te laten bedrukken met uw logo en\/of slogan. Bedrukkingen kunnen op allerlei plaatsen op het kledingstuk worden aangebracht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer ernaar bij onze klantenservice! Onze medewerkers geven u graag professioneel advies; geheel vrijblijvend uiteraard.


Een veiligheidsbroek bestellen
<\/h2>


<\/h2>Het kopen van een veiligheidsbroek bij werkbroeken.be heeft diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zetten wij voor u op een rij:
-<\/div>U bent verzekerd van een snelle levering.
<\/div>
-<\/div>U hebt de mogelijkheid om uw artikel gratis te ruilen en te retourneren.
<\/div>
-<\/div>U betaalt geen verzendkosten boven de \u20ac99,-.
<\/div>
-<\/div>U heeft keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden.
<\/div>

<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"80","urlTitle":"veiligheidsbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Brandvertragende broeken","uriTitle":"brandvertragende-broeken","pageTitle":"Brandvertragende broeken","visibleInMenu":true,"content":"
Werkt u in een omgeving waar u te maken heeft met risico\u2019s op het gebied van brand en hitte? Bent u bijvoorbeeld dagelijks aan het lassen, of bent u bezig met soortgelijke  (gevaarlijke) werkzaamheden? Dan komen brandvertragende werkbroeken zeker van pas. Juist in die situaties is veilige werkkleding namelijk enorm belangrijk. werkbroeken.be levert deze veilige werkbroeken tegen een scherpe prijs.

Tip: U kunt uw (vlamvertagende) werkkleding bij werkbroeken.be tevens voorzien van uw eigen huisstijl, logo en naam. Op deze manier zorgt u voor een extra professionele en herkenbare uitstraling.


Verschillende merken brandvertragende broeken
<\/h2>


<\/h2>Wij bieden verschillende soorten brandvertragende broeken aan. In de meeste gevallen hebben deze broeken tevens een antistatische werking. Ons assortiment vlamvertragende werkbroeken bestaat uit diverse merken, waaronder Bl\u00e5ckl\u00e4der, Fristads Kansas en JMP Wear. De broeken uit ons assortiment zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en bieden zowel veiligheid als comfort. Dat werkt wel zo prettig.


Brandvertragende broeken bestellen
<\/h2>


<\/h2>Wij hebben verschillende soorten werkbroeken in ons assortiment. Heeft u interesse in een bepaalde broek? Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze te passen. Onze winkel is gevestigd in Brandwijk, van waaruit wij bedrijfskleding aan bedrijven leveren onder de naam BEVAZET Bedrijfskleding. Hier kunnen u en uw werknemers hun werkkleding komen passen, zodat u direct weet dat u de juiste maat heeft. Uiteraard kunt u onze broeken ook direct online bestellen, of een offerte aanvragen. Doordat wij een groot assortiment in voorraad hebben bent u verzekerd van een snelle levering. Boven de \u20ac 99,- betaalt u geen verzendkosten. Bent u toch niet tevreden of heeft u de verkeerde maat besteld? Bij ons heeft u altijd de mogelijkheid om uw artikel gratis te ruilen en te retourneren. Dat is de service van BEVAZET.<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"17","urlTitle":"brandvertragende-broeken","foundLanguageData":false},{"title":"Thermobroeken","uriTitle":"thermobroeken","pageTitle":"Thermobroek","visibleInMenu":true,"content":"
Thermobroeken zijn warmteregulerend, vocht transporterend, comfortabel, licht, huidvriendelijk en elastisch, waardoor ze optimaal aansluiten op het lichaam en goed onder een gewone (werk)broek gedragen kunnen worden. Een ideale aanwinst voor de koude winterdagen.


Divers assortiment thermobroeken
<\/h2>
Bij werkbroeken.be heeft u de keuze uit vijf verschillende thermobroeken, van drie bekende, betrouwbare merken: Bl\u00e5kl\u00e4der, ODIN en Tricorp. De geselecteerde broeken vari\u00ebren in materiaalgebruik en ook qua prijs. Op basis van de materiaaleigenschappen kunt u wellicht de juiste keuze maken:
Polypropyleen<\/span> is goed bestand tegen chemische oplosmiddelen, basen en zuren. Het is sterk, duurzaam en tevens bestand tegen bacteriegroei. Lycra<\/span> <\/span>en Spandex<\/span> zijn handelsnamen voor een elastomeer dat uit polyurethaan (PUR) bestaat (synthetisch rubber). De rek van polyurethaan is het grootste van alle textiele materialen en is 500 a 600%. Het wordt gebruikt in geweven stoffen die een (lichte mate van) rek hebben voor een beter draagcomfort, of een blijvende aansluiting op of ondersteuning van het lichaam gewenst is. De stof Thermo\u00b0Cool<\/span> is speciaal door ODIN ontwikkeld, met het oog op draagcomfort: het zorgt voor een uitstekend vochttransport en heeft een zacht oppervlak aan de kant van de huid. Het materiaal vormt bovendien een thermobuffer en beschermt de drager tegen temperatuurveranderingen. Het lichaam blijft daardoor warm en droog. Wol <\/span>is een echt natuurlijk materiaal en wordt toegepast in de wat duurdere thermobroeken. Kleding waar wol in verwerkt zit, is beter bestand tegen vieze geurtjes en bacteri\u00ebn en heeft bovendien de unieke eigenschap om te isoleren als het nat is. Ook zorgt het van nature voor een snelle afvoer van vocht.


Uw thermobroek online kopen
<\/h2>
Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van onze mederwerkers? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. We helpen u graag. Vervolgens kunt u heel eenvoudig en vlot uw bestelling en plaatsen en zorgen wij ervoor dat u de thermobroek binnen enkele dagen in huis hebt. Is de thermobroek toch niet helemaal naar wens? Dan kunt u deze gratis retourneren en krijgt u het aankoopbedrag terug.<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"13","urlTitle":"thermobroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Kinderbroeken ","uriTitle":"kinderbroeken","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","id":"140","urlTitle":"kinderbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Zaagbroeken","uriTitle":"zaagbroeken","pageTitle":"Zaagbroeken kopen","visibleInMenu":true,"content":"

Waar een goede zaagbroek kopen?
<\/h2>
Als je met een kettingzaag<\/span> aan het werk gaat, is veiligheid extra belangrijk<\/span>. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en de gevolgen kunnen enorm zijn. Bespaar dus niet op veiligheid, maar investeer in een goede zaagbroek<\/span> voor uw personeel!


Waarom een zaagbroek kopen?
<\/h2>
Uiteraard is veiligheid van het hoogste belang bij het werken met een kettingzaag. Een zaagbroek<\/span> is gevuld met stevige vezels en op plekken die extra risico lopen, zoals de onderbenen, voorzien van verstevigingen. Daardoor beschermt de broek tegen lichamelijk letsel door rondvliegend gruis. Als de draaiende ketting tegen de broek aankomt, blokkeren de vezels in de broek de ketting en slaat de motor af.


Zaagbroeken zijn in klasses ingedeeld, naar gelang de snelheid van de kettingzaag: <\/h2>

\u2022 klasse 0 beschermt tot 16 meter per seconde
\u2022 klasse 1 tot 20 m\/s.
\u2022  klasse 2 tot 24 m\/s.
\u2022 klasse 3 tot 28 m\/s.

De kwaliteit van zaagbroeken neemt af door gebruik; het wordt daarom aangeraden om iedere 12 tot 18 maanden de werkbroek<\/a> te vervangen. Een flinke investering dus, maar de veiligheid van uw personeel gaat boven alles!
Tegelijkertijd wilt u ook dat uw zaagbroek comfortabel zit en handig in gebruik is. De broeken van Bevazet voldoen zeker aan deze eis! Deze broeken zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, zijn waterafstotend, hebben extra versteviging op de knie\u00ebn, en een elastische lendenband. Bovendien zijn ze voorzien van een ruime hoeveelheid zakken: twee steekzakken, een dubbele zak (handig voor de smartphone!) een lange zak voor een vijl of stokmeter, en een achterzak.


Waar koopt u een goede zaagbroek?
<\/h2>
Werkkleding<\/a> zoals zaagbroeken kunt u het beste kopen bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Bevazet<\/a>.  Wij kunnen u op www.werkbroeken.be of telefonisch adviseren over de broek die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Wij hebben een grote voorraad aan merken en maten en bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bovendien hebben wij regelmatig acties en aanbiedingen voor zaagbroeken! Mocht u niet tevreden zijn, dan bieden wij een gratis retourophaalservice. Voor uw veiligheid gaat u dus naar Bevazet!


Het kopen van een zaagbroek bij werkbroeken.be heeft diverse voordelen
<\/h2>
Wij bieden:
-   Betrouwbare service zonder gedoe
-   Een snelle levering
-   De mogelijkheid uw artikel gratis te ruilen
-   Gratis verzending bij een bestelling boven de \u20ac99,-, dus wanneer u een zaagbroek bestelt nemen wij de verzendkosten voor onze eigen rekening
-   Keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden


Wat we ook verkopen:<\/h2>

\u2022 <\/span>
 werkspijkerbroek<\/a>
<\/span>\u2022 <\/span>
 havep werkbroek<\/a>
<\/span>\u2022  <\/span>
Dassy werkbroek<\/a>
<\/span>\u2022  <\/span>
Brams paris werkbroek<\/a>
<\/span>\u2022 <\/span>
 Tricorp werkbroek<\/a>
<\/span>\u2022 <\/span>
 werklaarzen<\/a>
<\/span>\u2022 <\/span>
 werkkledin<\/a>g<\/a>, zowel voor heren als voor dames<\/div>","adviceUrl":"werkbroek-kopen.html","id":"87","urlTitle":"zaagbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Regenbroeken","uriTitle":"regenbroeken","pageTitle":"Regenbroek","visibleInMenu":true,"content":"
Niemand wil met natte kleding en druipend haar op een afspraak met een klant verschijnen. En er is niets zo vervelend als de hele dag in natte kleding moeten doorwerken na een regenbui. Om deze vervelende situaties te voorkomen, vindt u bij ons verschillende soorten regenkleding. In deze categorie vindt u onze regenbroeken.


divers Assortiment regenbroeken
<\/h2>
Bij werkbroeken.be vindt u regenbroeken van diverse bekende merken op het gebied van werkkleding. U kunt er daarom op vertrouwen dat het om praktisch, sterke en echt waterdichte regenbroeken gaat, die speciaal zijn ontwikkeld om mee te werken in de regen. De regenbroeken die wij aanbieden zijn van de merken Bl\u00e5kl\u00e4der, FHB, Herock en Tricorp: Stuk voor stuk leveranciers waar wij en onze klanten goede ervaringen mee hebben als het gaat om kwaliteit, prijs en een vlotte levering.


Een regenbroek kiezen
<\/h2>
Waar kunt u op letten bij het kopen van een regenbroek om in te werken? In tegenstelling tot gewone werkbroeken, is het bij regenbroeken niet zo dat de zwaarte van de stof een maatstaf is voor de degelijkheid. Fabrikanten streven er juist naar een zo licht en waterdicht mogelijk weefsel te ontwikkelen, zodat u zo min mogelijk gehinderd wordt door de extra broek die u draagt. De lichtste regenbroek is daarom tevens de duurste. Al onze regenbroeken zijn langdurig waterdicht en hebben onder meer handige verstelbare boorden en pijpuiteinden. Zo kunt u er makkelijk (soms zelfs met schoenen aan) in stappen en ze daarna goed laten aansluiten op uw werkschoenen. Op de productpagina's staan de specifieke kenmerken van elke regenbroek weergegeven. Op basis daarvan kunt u een weloverwogen keuze maken.


Regenbroeken online bestellen
<\/h2>
Heeft u een regenbroek gevonden die aan uw wensen voldoet en zoekt u nog een bijpassende regenjas? Neem dan vooral nog even een kijkje in de categorie regenjassen op werkjassen.be. Mocht u vragen hebben of advies willen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. Is uw winkelmandje gevuld? Als u vandaag uw bestelling afrondt is de kans groot dat u uw regenbroek morgen al in huis hebt. En anders laten we u uiteraard weten hoelang het w\u00e9l zal duren. En blijkt de regenbroek toch niet helemaal naar wens, dan kunt u hem bij ons gratis retourneren.<\/div>","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"15","urlTitle":"regenbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Outlet werkbroeken.be","uriTitle":"outlet-werkbroeken-nl","pageTitle":"Outlet werkbroeken","visibleInMenu":false,"content":"
Outlet werkbroeken<\/div><\/div><\/div>","adviceUrl":"","id":"129","urlTitle":"outlet-werkbroeken-nl","foundLanguageData":false},{"title":"Onderbroeken","uriTitle":"onderbroeken","pageTitle":"Onderbroek onder de werkbroek","visibleInMenu":true,"content":"","adviceUrl":"\/werkbroek-kopen.html","id":"20","urlTitle":"onderbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Kniebeschermers","uriTitle":"kniebeschermers","pageTitle":"Kniebeschermers","visibleInMenu":true,"content":"
Goede kniebeschermers<\/span> zijn van essentieel belang bij het uitvoeren van handwerkzaamheden. Ze kunnen immers veel vervelende gezondheidsklachten helpen voorkomen<\/span>. Bijvoorbeeld voor bouwvakkers die in de bouw werkzaam zijn. Of denkt u bijvoorbeeld  aan een tuinman of hovenier die zich beroepshalve met tuinaanleg, tuinonderhoud en andere groenobjecten bezighoudt.


Waarom kniekussens<\/h2>


<\/h2>
Er wordt bij het werk op de knie\u00ebn<\/span> veel permanente druk uitgeoefend op de knie, waar de knie over het algemeen niet goed tegen bestand is. Hierdoor kan er op lange termijn (permanente) schade ontstaan, waardoor men niet meer op de knie\u00ebn<\/span> kan werken. Sommige werknemers hebben een voorkeur om dan te werken op de hurken, maar ook dat is op lange termijn een slecht idee, aangezien de kniebanden worden uitgerekt. Rug- en knieklachten<\/span> kunt u voorkomen door te werken met kwalitatief goede kniebeschermers<\/span> die worden aangeboden op
werkbroeken.be<\/a>. Maar ook op deze website Werkoveralls.n<\/a>l<\/span> kunt u makkelijk en veilig bouw kniebeschermers<\/span> kopen.


Welke kniekussens kopen?
<\/h2>
De meeste kniekussens<\/span> zijn eenvoudig in te steken achter de kniestukken van uw werkbroek. Kniekussen van een bepaald merk passen altijd in een
werkbroek met kniestukken<\/a> van datzelfde merk, maar vaak passen ze ook wel in andere werbroeken<\/a>. Bijvoorbeel in dames werkbroek, zaagbroeken<\/a>, werkspijkerbroeken<\/a> en schildersbroeken<\/a>, Bovendien zijn verschillende kniekussens<\/span> voorzien van een kniprand waardoor u ze heel eenvoudig zelf kunt inkorten en passend maken.<\/div>","adviceUrl":"","id":"11","urlTitle":"kniebeschermers","foundLanguageData":false},{"title":"Accessoires","uriTitle":"accessoires","pageTitle":"Riemen en spijkerzakken","visibleInMenu":true,"content":"
Wat is een werkbroek zonder accessoires, zoals een stevige riem of voldoende zakken voor al uw gereedschap? Accessoires maken een werkoutfit compleet. Daarom heeft werkbroeken.be een ruim assortiment riemen en spijkerzakken van de grote bekende merken Herock, FHB, Tricorp en Bl\u00e5kl\u00e4der.


Riemen voor werkbroeken
<\/h2>
Ook wanneer u een werkbroek gekocht hebt die perfect aansluit op uw lichaam, kan deze op den duur iets gaan afzakken doordat de stof soepeler wordt, oprekt (bij stretch), of doordat u zelf iets afvalt. Om alles goed op zijn plaats te houden is een riem ideaal. Het verhoogt het draagcomfort van uw werkbroek en het staat netjes. In onze collectie riemen vindt u zowel riemen van leer als van textiel, met en zonder stretch. Wat uw smaak ook is: de riemen van werkbroeken.be kunnen tegen een stootje, dus u zult er lang plezier van hebben.


Spijkerzakken voor werkbroeken
<\/h2>
Veel van onze werkbroeken zijn voorzien van allerlei handige zakken voor gereedschap. Toch kan het zijn dat u af en toe extra spijkerzakken aan uw werkbroek wilt vastmaken. werkbroeken.be verkoopt spijkerzakken van FHB en Tricorp, die in elk geval goed aansluiten op werkbroeken van datzelfde merk. Zoekt u spijkerzakken voor een ander merk werkbroek? Onze klantenservice helpt u graag verder, dus neem gerust contact met ons op.<\/div>","adviceUrl":"","id":"12","urlTitle":"accessoires","foundLanguageData":false},{"title":"Korte Werkbroeken Stretch ","uriTitle":"korte-werkbroeken-stretch","pageTitle":"Korte Werkbroeken Stretch ","visibleInMenu":false,"content":"
Ruim assortiment korte stretch werkbroeken op werkbroeken.be

Voor sterke korte stretch werkbroeken bent u ook bij werkbroeken.be aan het juiste adres. Momenteel komen er steeds meer korte stretch werkbroeken op de markt. Stretch was in de mode al ruim aanwezig, maar komt steeds meer in de werkkleding in beeld. Broeken die meebewegen met werken is natuurlijk heerlijk.

Vaak wordt gezegd: \"Stretch is minder sterk als non-stretch\"
Dit klopt. Vaak slijt een stretch werkbroek sneller als een broek zonder stretch. Er worden diverse mogelijkheden bedacht om dit tegen te gaan, zoals met het gebruik van Cordura stretch. Dit wordt vaak toegepast bij het merk Blaklader. Voor onze \"non-stretch\" broeken kunnen wij u doorverwijzen naar deze pagina. In beide categori\u00ebn staan werkbroeken in verschillende prijsklassen. Ook voor de stretch werkbroeken voor heren en dames komen er steeds meer mogelijkheden bij.

<\/div>","adviceUrl":"","id":"155","urlTitle":"korte-werkbroeken-stretch","foundLanguageData":false}],"websites":[{"id":1,"active":true,"url":"https:\/\/www.werkbroeken.be\/","title":"werkbroeken.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkbroeken.nl\/","be":"https:\/\/www.werkbroeken.be\/","fr":"https:\/\/www.werkbroeken.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkbroeken.gb\/","de":"https:\/\/www.arbeitshosenexpert.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":2,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkjassen.be\/","title":"werkjassen.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/","fr":"https:\/\/www.werkjassen.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkjassen.gb\/","de":"https:\/\/www.werkjassen.de\/","be":"https:\/\/www.werkjassen.be\/"},"enableInBanner":true},{"id":3,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/","title":"werkoveralls.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoveralls.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoveralls.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoveralls.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoveralls.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":7,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoverhemden.be\/","title":"werkoverhemden.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoverhemden.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoverhemden.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoverhemden.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoverhemden.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoverhemden.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":6,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkschoeisel.be\/","title":"werkschoeisel.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkschoeisel.nl\/","be":"https:\/\/www.werkschoeisel.be\/","fr":"https:\/\/www.werkschoeisel.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkschoeisel.gb\/","de":"https:\/\/www.werkschoeisel.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":5,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkshirts.be\/","title":"werkshirts.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkshirts.nl\/","be":"https:\/\/www.werkshirts.be\/","fr":"https:\/\/www.werkshirts.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkshirts.gb\/","de":"https:\/\/www.werkshirts.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":4,"active":false,"url":"https:\/\/www.werktruien.be\/","title":"werktruien.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werktruien.nl\/","be":"https:\/\/www.werktruien.be\/","fr":"https:\/\/www.werktruien.fr\/","gb":"https:\/\/www.werktruien.gb\/","de":"https:\/\/www.werktruien.de\/"},"enableInBanner":true}],"loginData":false,"webappSession":false,"urlContentType":false,"isSystemAdmin":false,"pinTerminal":false}
Fatal error: Api result is wrong for url: (https://systeem.werkbroeken.nl/api/model_session/getMainWebsiteData) result: in /var/wwwlocal/core_local/source/class/api/peerApiConnection.php on line 115